We krijgen veel meldingen terug dat de Exact koppeling niet werkt.

Je kunt het volgende doen;
  1. Klik op Mijn Exact Online > Ga naar Beveiligingscentrum
  2. Scroll naar beneden tot het kopje "Machtigingen voor mijn apps" > Klik op CannonWorks
  3. Klik rechtsonder op "Administraties beheren"
  4. Selecteer de betreffende administratie die je wil toevoegen door het aan te vinken in de kolom "Beschikbare administraties"
  5. Klik vervolgens op het pijltje naar rechts, zodat de administraties in de kolom "Geselecteerde administraties" komt.
  6. Klik op "Opslaan en sluiten".

Mocht dit dan nog niet werken, probeer dan het volgende: De koppeling opnieuw instellen en grootboeken controleren