De boekhoudkoppeling opnieuw worden ingesteld door deze eerst te verwijderen en dan opnieuw te leggen.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

De wijze waarop dat kan in CannonWorks is als volgt;
  • Klik links bovenaan in het menu op je logo
  • Kies Instellingen in het menu
  • Selecteer dan Boekhoudkoppeling bovenin de pagina
  • Je kunt daar op de link klikken koppeling verwijderen

Om een nieuwe koppeling in te stellen, ga je in het menu naar Account;
  1. Klik op het bedrijfslogo
  2. Klik in het menu op Account
  3. Klik dan op 'Koppel met je boekhouding'
  4. Je kunt nu een nieuwe koppeling instellen met het gewenste boekhoudpakket.

Controleer daarna of alle grootboeken goed staan ingesteld met het gekozen boekhoudpakket;
  1. Klik op het bedrijfslogo
  2. Klik naast het bedrijfslogo op het inststellingen-icoon
  3. Selecteer dan Boekhoudkoppeling bovenin de pagina
  4. Controleer daar de grootboekrekeningen, BTW codes en eventuele dagboeken