We hebben we een waterdicht e-mailsysteem, dat werkt als volgt;

Wanneer relaties reply-en op een een e-mail van het e-mailadres [jouwbedrijfsnaam]@cannonworks.com dan wordt deze automatisch naar het 'oorspronkelijk' e-mailadres van degene die de mail heeft gestuurd en waarmee is ingelogd.

Wanneer de klant het e-mailadres [bedrijfsnaam]@cannonworks.com knippen en plakken in een 'nieuwe' e-maill, dan sturen wij deze automatisch door is het afzender van het e-mailadres waarvan jij de mail ontvangt noreply@cannonworks.com.

Feitelijk is dit een waterdicht systeem, waardoor nooit een e-mail niet aan zou komen. Deze mail wordt gestuurd naar het e-mailadres dat is ingesteld, dat vindt je hier:

• Klik op je bedrijfslogo
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenin de pagina E-mails
  • Klik op >Algemeen