We hebben we een waterdicht e-mailssysteem, dat werkt als volgt;

Wanneer relaties reply-en op een een email dan wordt deze automatisch naar het e-mailadres van degene die de mail heeft gestuurd.

Wanneer zij het e-mailadres [bedrijfsnaam]@cannonworks.com knippen en plakken in een 'nieuwe' e-maill, dan sturen wij deze automatisch door is het afzender van het e-mailadres waarvan jij de mail ontvangt noreply@cannonworks.com.

Feitelijk is dit wel een waterdicht systeem, waardoor nooit een mail niet aan zou komen. Deze mail wordt gestuurd naar degene voor wie dat is ingesteld, dat vindt je hier:

• Klik op je bedrijfslogo
  • Klik naast je bedrijfslogo op instellingen
  • Selecteer bovenin de pagina E-mails
  • Klik op >Algemeen