Je kunt eenvoudig een materiaallijst van een leverancier importeren om deze artikelen vervolgens te koppelen aan offertes, facturen, inkoop, bestellen e.d.
Dit werkt als volgt;
  • Klik op je logo in het menu
  • Het menu klapt open
  • Klik naast je bedrijfsnaam op het Instellingen icoon
  • Klik bovenin de pagina op Materialen
  • Je ziet dan rechts bovenin de pagina een knop Importeren staan

Je loopt dan de vervolgstappen door om de artikelen te kunnen importeren en/of toe te voegen aan je account.

Let op: Import-proces gaat heel er gemakkelijk, maar je moet wel goed opletten dat je de import goed instelt door de juiste instructie te volgen. Belangrijk daarbij is dat je ingeval van een spreadsheet je kolomtitels gebruikt op de 1e regel en de je deze kolommen wel goed toe moet wijzen. Neem er dus even rustig de tijd voor!