Je kunt eenvoudig een materiaallijst van een leverancier importeren om deze artikelen vervolgens te koppelen aan offertes, facturen, inkoop, bestellen e.d.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Dit werkt als volgt;
  • Klik op je logo in het menu
  • Het menu klapt open
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Klik bovenin de pagina op Materialen
  • Je ziet dan rechts bovenin de pagina een knop Importeren staan

Je loopt dan de vervolgstappen door om de artikelen te kunnen importeren en/of toe te voegen aan je account.

Let op: Import-proces gaat heel er gemakkelijk, maar je moet wel goed opletten dat je de import goed instelt door de juiste instructie te volgen:

1. Maak of wijzig een Excell bestand
  2. Zorg dat je kolomtitels toevoegt bovenaan de tabel
  3. Zorg dat het bestand de volgende kolommen bevat:
    • Artikelnummer
    • Artikelnaam
    • Prijs (excl. BTW) van het artikel
    • Prijseenheid/verpakkingseenheid (=prijs per)
  4. De rest van de informatie/kolommen verwijderen
  5. Zorg dat er geen lege rijen voorkomen in het bestand