Je kunt berichten ontvangen van activiteiten die plaatsvinden in CannonWorks. Deze berichten kun je per mail of als bericht op je telefoon ontvangen (= push-bericht).

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Dit kun je instellen door:

• Klik op je logo
  • Het menu klapt open
  • Klik op het Instellingen in het menu
  • Kies Alerts en berichten

Let op:

Deze berichten stel je in voor je persoonlijke Account waarmee je inlogt. E-mails voor de algemene bedrijfsinstellingen vind onder Instellingen->E-mail