Soms ontvang je van orderbevestigingen dubbele emails of wanneer een klant reageert op offerte. Het kan zijn dat bij de instellingen je op diverse plekken je mailadres hebt ingevoerd om reacties te ontvangen. Dit kun je als volgt oplossen;

Er worden mails gestuurd vanuit 2 instellingen;

1. Instellingen -> Emails -> Orderbevestiging; Daar kun je instellen 'wie' deze ontvangt
2. Instellingen -> Alerts-en Pushberichten ; Daar kun je instellen of je op je e-mailadres 'waarmee je inlogt' de email wilt ontvangen.