Als je geen mails meer ontvangt, dan kan het zijn dat je notificatie uit hebt staan. E-mails worden naar specifieke gebruikers gestuurd die wel of niet hebben ingesteld om specifieke e-mails of berichten te willen ontvangen.

Jij bent zelf als gebruiker ingelogd, dus kun je instellen welke berichten en e-mails je ontvangt, dit werkt als volgt:

• Klik linksboven op je logo
  • Het menu klapt open
  • Klik op het Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan de pagina Alerts en berichten
  • Je kunt vervolgens aangeven welke meldingen je wel- en niet wilt ontvangen via mail of via de App

Let op: Als je berichten via de CannonWorks-app wilt ontvangen, dan is dat een push-bericht. Ontvang je deze niet, kijk dan bij de instellingen op je telefoon of er berichten mogen worden ontvangen van CannonWorks.