Als je geen mails meer ontvangt, dan kan het zijn dat je notififcatie uit hebt staan. E-mails worden naar specifieke gebruikers gestuurd. Jij belt zelf als gebruiker ingelogd, dus kun je instellen welke berichten en e-mails je ontvangt, dit werkt als volgt:

• Klik linksboven op je logo
  • Het menu klapt open
  • Klik op het instellingen-icoon naast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan de pagina Alerts en pushberichten
  • Je kunt vervolgens aangeven welke meldingen je wel- en niet wilt ontvangen via mail of via de App

Let op: Als je berichten via de App wilt ontvangen, dan is dat een push-bericht. Ontvang je deze niet, kijk dan bij de instellingen op je telefoon of er berichten mogen worden ontvangen van CannonWorks.