Er is geen functionaliteit voor het exporteren van klantgegevens. Dit kan je wel heel eenvoudig zelf doen. Hieronder een stap voor stap uitleg hoe je dit kunt doen:

Klantgegevens:

• Ga via menu naar Relaties
  • Selecteer de gegevens van je klanten op deze pagina en kopieer ze (via rechtermuisknop). Je kunt ze nu plakken naar bijvoorbeeld een Word of Excel bestand.
  • Herhaal dit voor de andere pagina's.
  • Wil je ook de andere gegevens van je klanten, zoals NAW, dan klik je op de klant en kopieer je deze gegevens.
  • Plak ze vervolgens in de lijst die je al had aangemaakt met belangrijkste gegevens.

Offertes

• De PDF’s van gemaakte offertes kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Offertes.
  • Klik in de lijst met offertes op het offertenummer, de PDF van de offerte opent zich.
  • Klik vervolgens op downloaden
  • Sla de offerte op in een map op je computer.

Facturen

• De PDF’s van gemaakte facturen kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Facturen.
  • Klik in de lijst met facturen op het factuurnummer, de PDF van de factuur opent zich.
  • Klik vervolgens op downloaden
  • Sla de factuur op in een map op je computer.