CannonWorks past perfect bij je bestaande boekhouding. Jouw boekhouder hoeft niets te veranderen! 


Lees hier hoe dit werkt:

Papieren facturen aanleveren
Lever jij je facturen op papier aan bij je boekhouder? Blijf dit dan gewoon doen. Stuur eerst lekker makkelijk je factuur met CannonWorks en download dan de pdf uit CannonWorks. Print 'm uit en lever deze gewoon aan bij je boekhouder. Wil je weten hoe dit werkt, kijk dan hier.

Digitale facturen aanleveren
Sla jij de digitale facturen op in een map en stuur je ze eens per maand, kwartaal of jaar digitaal naar je boekhouder? Download dan de factuur als PDF en sla deze op in je eigen facturenmap op je computer of geheugenstick. Kijk hier hoe dit werkt.

Digitale facturen direct doorsturen
Stuur jij je facturen direct digitaal door naar je boekhouder? Dat hoef je in CannonWorks maar 1x in te stellen. Zo gaat iedere factuur ook meteen per email naar je boekhouder. Je bent dan altijd bij en hoeft er niet meer naar om te kijken. Geweldig makkelijk. Hier lees je hoe je dit instelt.


Zelf de boekhouding doen

Naast verkoopfacturen kan je binnen CannonWorks ook via de Add-on Inkoop je inkoopfacturen verwerken. Je kunt er dus voor kiezen om je het belangrijkste deel van je boekhouding tot aan de BTW aangifte in CannonWorks te doen, heel gemakkelijk. Je geeft dan aan het einde van het jaar jouw boekhouder toegang om vervolgens het jaaroverzicht of de jaarrekening te maken.


En hoe zit het dan met mijn factuurnummering
Je kunt in CannonWorks bij het eerste gebruik kiezen om verder te gaan vanaf een bepaald factuurnummer. Bovendien vindt de belastingdienst het prima als je een nieuwe nummering start. Zolang binnen iedere reeks maar geen facturen missen doe je alles netjes volgens de regels.