CannonWorks past perfect bij je bestaande boekhouding en is rechtstreeks te koppelen met het boekhoudpakket wat jezelf, jouw boekhouder of de accountant gebruikt.


Met CannonWorks regel je de primaire bedrijfsprocessen, dat is het werk wat je als onderneming of ondernemer zelf moet doen CannonWorks zorgt voor optimale structuur in het beheer van offertes, facturen en je projecten


Boekhouden doe je met een boekhoudpakket en zijn zaken wat de boekhouder of accountant voor je regelt, zoals belastingaangiftes en de jaarstukken. 


CannonWorks heeft boekhoudkoppelingen met de meeste aanbieders van boekhoudsoftware c.q. boekhoudpakketten. De koppelingen zijn live, dat wil zeggen dat elke handeling die je in CannonWorks verricht direct automatisch in je boekhouding wordt verwerkt. Het leggen van de koppeling met een boekhoudpakket is gratis.


Je kunt eenvoudig een koppeling leggen met het boekhoudpakket:

  • Klik in het menu op je Bedrijfslogo
  • Het menu klapt uit en klik dan op Account
  • Klik op Upgraden met Add-ons
  • Kies vervolgens Koppel met je boekhouding
  • Je krijgt dan een keuzescherm om de gewenste koppeling te kiezen, de rest wijst zich vanzelf


Wil je dat de boekhouder voor jou de koppeling instelt? Je kunt dan de boekhouder gratis aan jouw account toevoegen. De boekhouder krijgt dan automatisch een instructie hoe deze de koppeling op de juiste wijze moet instellen. Klik hier om te ontdekken hoe je de boekhouder toe moet voegen.