Kom je vanuit het overzicht, volg dan eerst onderstaande stappen voordat je een werkzaamheid kunt selecteren:
  • Ga dan via menu naar Offertes
  • Zoek de betreffende offerte op en klik op de regel
  • Klik op Offerte bewerken of Offerte wijzigen
  • Ga naar Calculatie

Als je vanaf stap 2 komt dan kun je vanaf hier verder gaan:

• Klik op de blauwe balk van het gekozen gebouwdeel
  • Klik op Kies soort Werkzaamheid en selecteer een bestaande werkzaamheid uit de lijst, met kun je ook zelf een werkzaamheid toevoegen
  • Klik op  om te bevestigen
  • Klik op om verder te gaan.

Let op: De keuze van werkzaamheid is van invloed op alle volgende stappen! Alle elementen en bewerkingsystemen zijn gekoppeld aan de werkzaamheid. Maak je zelf een nieuwe werkzaamheid aan, dan zitten hier geen automatische koppelingen aan.

Ga door naar de volgende stap: