Een concept offerte is een offerte die nog niet volledig is afgerond. De bedoeling is dat je met het overzicht van de conceptoffertes je zelf in de gaten houdt welke offerte nog definitief moet worden gemaakt en moet worden verzonden.

Pas als je bij het maken van een offerte op de knoppen Printen of Mailen klikt, wijzigt de status van ‘Concept’ naar ‘Offerte verzonden’ en krijgt de offerte een offertenummer.

Wij gaan ervan uit dat wanneer je op een van deze 2 knoppen hebt geklikt, dat je de offerte met de post of per e-mail dan ook daadwerkelijk hebt verzonden.