• Ga via menu naar Offertes
  • Selecteer bovenaan Verzonden of Verlopen
  • Klik bij de betreffende offerte op de regel
  • Klik op Offerte verwijderen
  • Klik op Verwijderen
Let op: als je een offerte verwijderd dan is het niet meer mogelijk om de verwijderde gegevens terug te halen. De offerte wordt definitief verwijderd.