Helaas zijn er veel spammers die gebruikmaken van nep-emailadressen en kunnen die van jou ook gebruiken, dit heet spoofing.

E-mailprogramma's staan tegenwoordig niet meer toe dat wanneer je een email stuurt uit een programma als CannonWorks met met jouw e-mailadres. Het IP-Adres van jouw domein klopt dan niet met jouw emailadres, gevolg is dat jouw emails bij je klanten dan onheroeppelijk in de spam terecht komen.

De enige oplossing hiervoor is om alle mail vanaf onze server te sturen en dus vanaf het domein waarop je werkt, dit is cannonworks.com. Om zeker te weten dat mails aankomen zijn we helaas genoodzaakt enkel deze techniek te gebruiken.

Hoe dan ook, ieder online-programma heeft dit probleem. Dit is echt de enige oplossing die wij en onze collega software-bedrijven kunnen bieden.

P.S. Wel is het zo dat jouw klant in de meeste mailprogramma's de emailafzender als de jouwe ziet en niet direct het cannonworks-adres.  Klikt de klant op "reply", dan gaat de email alsnog rechtstreeks naar jouw e-mailadres.