Helaas zijn er veel spammers die gebruikmaken van nep-emailadressen en kunnen die van jou ook gebruiken, dit heet spoofing.

E-mailprogramma's van de ontvanger staan tegenwoordig niet meer toe als deze niet rechtstreeks een e-mail ontvangt vanuit jouw eigen e-mailprogramma en/of IP-adres. Deze programma's zijn tegenwoordig zo slim, dat wanneer wij als CannonWorks jouw e-mailadres gebruiken dit onherroepelijk als spam wordt aangemerkt. Dit kan niet de bedoeling zijn omdat je relaties dan geen offertes, facturen of andere mails meer van jouw bedrijf kunnen ontvangen.

De enige oplossing hiervoor is om alle mail vanaf de CannonWorks-server te sturen en dus vanaf het domein waarop je werkt, dit is cannonworks.com. Om zeker te weten dat mails aankomen zijn we helaas genoodzaakt enkel deze techniek te gebruiken.

Hoe dan ook, ieder online-programma heeft dit probleem. Dit is echt de enige oplossing die wij en onze collega software-bedrijven kunnen bieden.

P.S. Wel is het zo dat jouw klant in de meeste mailprogramma's de e-mailafzender als de jouwe ziet en niet direct het cannonworks.com-adres. Klikt de klant op "reply", dan gaat de email alsnog rechtstreeks naar jouw e-mailadres. Mocht daarin iets misgaan, dan sturen we jou altijd de mail van jouw relatie automatisch door via noreply@cannonworks.com.