Helaas is er nooit een volledige garantie dat e-mails bezorgd worden. Uiteraard doen wij er alles aan wat in onze mogelijkheid ligt.

 

Het niet afleveren van e-mails kan verschillende oorzaken hebben:

  • Een typefout in het e-mailadres
  • Het e-mailadres bestaat niet meer
  • Jouw klant heeft het e-mailadres als ongewenst aangemerkt

 

Wij controleren automatisch de aflevering van e-mailberichten. Wij krijgen nagenoeg altijd een foutmelding terug, dan sturen we altijd de mail en/of de foutmelding aan de jou door via het e-mailadres noreply@cannonworks.com


Als je deze mails niet ontvangt, kijk dan even bij Instellingen->e-mails. Daar staat het e-mailadres waar je de noreply e-mails op ontvangt door het het vak in te vullen: Foutmeldingen van noreply@cannonworks.nlMails in spam

E-mails die je stuurt met CannonWorks komen doorgaans niet in spamboxen terecht. Dit kan alleen voorkomen wanneer jouw relatie dat zelf heeft ingesteld. In dat geval krijgen wij geen melding en zul je daarom altijd eerst de klant moeten vragen of de mail in de spambox terug te vinden is.


Controleer altijd de e-mailgeschiedenis

Heeft de relatie uiteindelijk de mail niet ontvangen, kijk dit dan altijd na in je mailgeschiedenis bij het project of de offerte of factuur of de mail wel daadwerkelijk naar het goede e-mailadres is verzonden. Als daar staat dat de e-mail niet is verzonden, dan is er ook echt géén e-mail verzonden. Vaak komt het ook voor dat men per ongeluk iets naar een oud e-mailadres heeft gestuurd.