• Klik links bovenaan op je logo
  • Kies Instellingen naast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan E-mails
  • Selecteer bij E-mailtekst voor: het E-mail bericht die je wilt wijzigen
  • Klik op E-mail handtekening
  • Je kunt nu je persoonlijk begroeting aanpassen door in het teksvak te klikken
  • Je kunt de bedrijfsgegevens wijzigen door achter je bedrijfsnaam op het wijzigen  te klikken
  • en je kunt eventueel een vrije tekst toevoegen door in dat tekstvak te klikken.
  • Klik op Opslaan boven het veld waarvan je de tekst hebt gewijzigd.

Bij E-mailtekst heb je de mogelijkheid om de E-mail handtekening standaard aan- of uit te zetten.