De akkoordknop is een digitale orderbevestiging die je met de offerte meestuurt zodat de klant de opdracht (digitaal) kan bevestigen. Zodra de klant op de knop ‘Ja, de offerte is akkoord’ klikt, wijzigt in CannonWorks de status van offerte naar order/project. Zowel jij als de klant krijgt een e-mail ter bevestiging met als bijlage de orderbevestiging.

Je kunt een apart e-mailadres instellen als antwoordadres waar de digitale orderbevestiging naar toe gestuurd kan worden, dit doe je zo:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Kies Instellingen naast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan in de pagina E-mails
  • Bij selecteer E-mailtekst voor Offerte
  • Stel het e-mail adres voor het antwoord van de actieknop in
  • Bij selecteer E-mailtekst voor Orderbevestiging stel je het antwoordadres van de orderbevestiging in

Je kunt de orderbevestiging terugvinden onder Documenten/afbeeldingen bij het nieuwe project.