Je kunt een watermerk aan je briefpapier toevoegen dit werk als volg:

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Klik links bovenaan in het menu op je logo
  • Kies Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan in de pagina Documenten
  • Kies Een template kiezen en watermerk toevoegen
  • Klik op Zoek afbeelding

De afbeelding die je dan toevoegt is het watermerk welke als achtergrond wordt getoond op alle documenten.

Let op: Gebruik je geen template, maar een een eigen achtergrond die je als pdf hebt toegevoegd? Zorg er dan voor dat in het briefpapier-ontwerp het pdf-document zelf een watermerk bevat.