Je kunt een keurmerk toevoegen om op je offertes en facturen af te drukken.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Klik links bovenaan op je logo
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan de pagina Briefpapier Layout
  • Vink de optie Keurmerk(en) aan
  • Klik op Zoek een afbeelding

• Klik op Opslaan en sluiten

Door keurmerk(en) aan of uit te vinken bepaal je of je ze wel of niet wilt tonen op je documenten. De keurmerken worden links onder in de lay-out weergegeven. De aanpassingen zijn van toepassing op alle toekomstige documenten!