Je kunt je eigen standaard briefpapier (PDF - PNG bestand) toevoegen aan CannonWorks als achtergrond. Een standaard briefpapier vervangt de template inclusief de bedrijfsgegevens. Dit doe je als volgt:

• Klik op je logo links bovenaan in het menu
  • Het menu klapt open
  • Klik op het instellingen-icoon naast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenin de pagina Briefpapier layout
  • Kies Mijn eigen layout gebruiken en een PDF uploaden

Je zie dan deze pagina:

• Upload de afbeelding of .pdf (moet wel in A4 formaat)
  • Kies waar je het adresblok wilt hebben, link of rechts.

Let op:

• Alle aanpassingen zijn van toepassingen op alle toekomstige documenten, dus niet de reeds bestaande.
  • Als je ooit bedrijfsgegevens wijzigt, dan worden deze automatisch aangepast bij optie 1 en 2. Bij optie 3 moet je zelf een nieuwe PDF toevoegen met de aangepaste gegevens om deze van kracht te laten zijn op nieuwe offertes of facturen.