Je kunt je eigen standaard briefpapier (PDF - PNG bestand) toevoegen aan CannonWorks als achtergrond. Een standaard briefpapier vervangt de template inclusief de bedrijfsgegevens. Dit doe je als volgt:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Kies Instellingennaast je bedrijfsnaam¬†
  • Selecteer bovenaan Briefpapier Layout
  • Kies Mijn eigen layout gebruiken en een PDF uploaden

Je zie dan deze pagina:

• Kies deze optie en je kunt een bestand in PDF toevoegen van je eigen briefpapier
  • Kies waar je het adresblok wilt hebben, link of rechts.

Let op:

• Alle aanpassingen zijn van toepassingen op alle toekomstige documenten, dus niet de reeds bestaande.
  • Als je ooit bedrijfsgegevens wijzigt, dan worden deze automatisch aangepast bij optie 1 en 2. Bij optie 3 moet je zelf een nieuwe PDF toevoegen met de aangepaste gegevens om deze van kracht te laten zijn op nieuwe offertes of facturen.