Een aanvraag doen voor een offerte

De klant kan een nieuwe aanvraag doen voor een offerte bij jouw bedrijf. Zo hoeft deze persoon de offerte niet mondeling, telefonisch of via e-mail contact aan te vragen maar dit kan gewoon eenvoudig via de CannonWorks-app. Deze aanvraag krijg jij vervolgens automatisch op jouw CannonWorks dashboard te zien en je krijgt dan ook de notificatie via de mail en/of de CannonWorks app.


Berichten sturen

De klant heeft de mogelijkheid om berichten te versturen met vragen en opmerkingen over het project die je samen met de klant hebt. Als de klant nog vragen heeft of dingen die hij of zij nog wil communiceren hoeft dit niet via verschillende kanalen maar kan dit gewoon via CannonWorks. Zo heeft de klant naast de afspraken die zijn vastgelegd middels opdrachtbevestigingen ook alle communicatie vastgelegd via CannonWorks.


Planning inzien en accepteren 

De klant kan de planning inzien die voor hem/haar relevant is. De klant kan de afspraak in de planning bijhouden wanneer de klant de werkzaamheden kan verwachten. Mocht een bepaalde datum of tijdstip niet uitkomen, dan kan de klant daarop reageren en kun je een andere datum voorstellen.


Rechtstreeks opdracht voor een project geven

De klant kan op ieder moment jouw bedrijf een nieuwe opdracht geven. Die kun je wel of niet accepteren. Ook kan het zijn dat de klant eerst een uurtarief opvraagt, welke je vervolgens eerst door moet geven alvorens de klant een opdracht verstrekt.


Facturen betalen

Klanten kunnen vanuit de app direct jouw factuur betalen met iDEAL. Let er wel op dat je wel de iDEAL-addon hebt geactiveerd, anders hebben de klanten niet de mogelijkheid direct de factuur te voldoen.


Meer informatie over de CannonWorks-klantaccount vind je hier