Prettig samenwerken

De klantenapp is specifiek bedoeld om jouw klanten prettiger te laten samenwerken met jouw bedrijf. Je werkt zo samen aan projecten en je deelt onderling informatie. De klanten-app heeft tot doel dat jouw klant-relatie verder wordt bestendigd en jouw klanten daarom minder snel geneigd zijn om in de toekomst met concurrenten zaken te doen.


Gemak, veiligheid en volledigheid

CannonWorks heeft een lange geschiedenis als het gaat om informatie van bedrijven die zij met hun klanten delen. Dit gaat doorgaans voornamelijk per e-mail. Bedrijven die CannonWorks gebruiken hebben overzicht van alles wat er speelt bij de klanten, maar de klanten hadden enkel hun e-mailtjes. Daar hebben we wat mee gedaan door CannonWorks als platform verder door te ontwikkelen, waarbij klanten hun eigen vastgoeddossier kunnen aanleggen en zo alles overzichtelijk op één plek hebben.


Een eigen CannonWorks-account als vastgoeddossier

De klanten-app is een online vastgoeddossier waarbij alle werkzaamheden die aan-in en rondom het huis zijn uitgevoerd vast te leggen. De klant kan bij het ontvangen van een offerte, factuur of een planningsverzoek via een knop in de e-mail een gratis account aanmaken voor een specifiek adres en zo diverse zaken regelen met de bedrijven waarmee een relatie is opgebouwd.


Alle afspraken overzichtelijk bij elkaar

De klant kan zijn gegevens gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar zien zoals de ontvangen offertes, facturen, berichten en de onderling gemaakte afspraken. Ook heeft de klant de mogelijkheid om via de klantenapp al het contact te laten verlopen. Zo heeft de klant geen whatsapp gesprekken of andere gesprekken, waarbij communicatie vaak zoek raakt. Zowel jij als bedrijf en de klant hebben zo alles overzichtelijk bij elkaar.


Meer informatie over de CannonWorks-klantaccount vind je hier