Gebruikers met een Android toestel kunnen inlog-problemen ervaren. Dit kan komen doordat soms bij het invullen van een e-mailadres of wachtwoord iets is gewijzigd waardoor de CannonWorks-app niet meer automatisch kan inloggen.

Dit is te verhelpen door;

1. Zorg ervoor dat je niet auto-invullen gebruikt. Door je e-mailadres en wachtwoord letter-voor-letter in te typen kan het zijn dat je daarna wel kunt inloggen.
  2. Als dat niet werkt, probeer dan het onderstaande door het cache-geheugen van de app te verwijderen;

Cache-geheugen van de CannonWorks-app verwijderen;

1. Open op je telefoon het instellingenmenu.
  2. Klik op 'Apps' en selecteer de CannonWorks-app waarvan je de data wilt verwijderen.
  3. Klik op 'Opslag' en daarna op 'Opslag beheren'.
  4. Klik nu op 'Alle gegevens wissen' om de data van de app te verwijderen.

Lukt dat nog niet, dan hebben we ook nog deze om te proberen;
Ga in je toestel naar instellingen en doe dan het volgende:
  1. Typ in de zoekbalk "Gebruikersnamen en wachtwoorden'
  2. Kies dan "Gebruikersnamen en wachtwoorden'
  3. Druk met je duim op 'secure.cannonworks.com'
  4. Vink alleen deze aan en kies dan 'Wissen'

Heb je bovenstaande allemaal geprobeerd en je ervaart nog steeds dezelfde problemen, dan moeten we voor jouw account een specifieke reparatie uitvoeren, stuur dan een e-mail naar support@cannonworks.nl