Je kunt iedere keer dat je iets inplant ervoor kiezen om deze aan je eigen agenda te koppelen.

Dit gaat in 2 stappen:

1. Koppel het e-mailadres dat je gebruikt voor je agenda

2. Plan een afspraak of werkzaamheden in

1. Eerst moet je instellen aan welke agenda je  Je kunt je eigen e-mailadres waar je agenda aan is gekoppeld instellen zodat deze direct in je eigen agenda wordt toegevoegd.

• Klik in het menu op Account
  • Klik in de pagina op Gebruikers
  • Klik op de betreffende persoon
  • Er verschijnt een pop-up
  • Klik op Agenda
  • Vul hier het e-mailadres in welke je voor je agenda gebruikt

2. Plan een afspraak of werkzaamheden in om deze vervolgens in je agenda te zetten.

• Klik in het menu op Planning
  • Kies een dag en er verschijnt een pop-up
  • Plan vervolgens de afspraak of werkzaamheden in
  • Geef dan aan ook 'planning naar mijn eigen agenda toe sturen'