Je kunt je medewerkers zelf spullen laten bestellen voor het project waarvoor zij aan het werk zijn.

Je kunt dit instellen voor medewerkers met medewerkers-rechten. Iedereen die een hoofdaccount heeft, een administrator of gebruikersaccount kunnen sowieso zelf bestellen.

Hoe je dit voor een medewerker instelt:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Het menu klapt uit
  • Klik op Account
  • Klik de persoon aan die je wilt kunnen laten bestellen
  • Geef deze persoon deze rechten door bij Taken aan te geven 'Mag met app bestellen'

Let op: De medewerker ziet de wijziging wanneer deze persoon de CannonWorks-app afsluit en opnieuw opstart. Die app opent dan op het dashboard, en dan kan de persoon kiezen om uren te registreren of om bestelorders te plaatsen.