Wanneer je offertes verstuurd of dat je een bepaalde Add-on activeert waar je een handtekening voor nodig hebt, dan wordt deze automatisch opgeslagen bij je account-gegevens. Deze handtekening kun je dus altijd gebruiken om digitaal te ondertekenen.

• Klik op je bedrijfslogo
  • Het menu klapt open
  • Klik op Account
  • Klik op Gebruikers
  • Klik op je eigen naam (waarmee je bent ingelogd)
  • Je ziet dan Handtekening staan.

Je kunt de handtekeningen zetten of wijzigen door op het witte vlak te klikken. Je krijgt dan een instructie te zien hoe je met je CannonWorks-App de handtekening kunt zetten.