Je kunt zelf diverse machines of ander materieel toevoegen welke je tijdens de registratie van de uren kunt vastleggen. Deze machines komen da automatisch op de factuur te staan richting de klant.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Klik op je bedrijfslogo
  • Het menu klapt uit
  • Klik op het Instellingen in het menu

• Selecteer bovenin de pagina Machines
  • Voeg een nieuwe machine toe

Nadat je een nieuwe machine hebt toegevoegd kan iedereen deze machine toevoegen bij de registratie van zijn/haar uren met de CannonWorks-app