Je kunt een project op diverse manieren zoeken:

• Via het dashboard op de hoofdpagina, daar staat een zoekfunctie om relaties te zoeken. Kun je het daar niet vinden, ga dan naar Offertes via het menu.
  • Als je op Offertes in het menu klikt, dan zie je het dashboard van de offertes, ook daar kun je op dezelfde wijze zoeken naar de relatie en/of naar projecten.

Je krijgt dan dit te zien:

Wil je specifieke informatie zoeken, dan kun je uitgebreid zoeken binnen overzichten zelf:

• Selecteer de betreffende status via het dropdown-menu bovenin de pagina
  • Klik op het zoek-icoon rechts boven het overzicht

Je krijgt dan dit te zien: