Een medewerker kun je verwijderen uit je actieve urenregistratie door deze op 'Uit dienst' te zetten.


Dit kan je als volgt doen;
  • Ga naar menu Uren
  • Klik op de medewerker
  • Kies¬†Dienstverband
  • Kies Uit dienst


De medewerker wordt dan uit dienst genomen. Je hoeft dan niet meer te betalen voor deze medewerker. 

Wel wordt de medewerker gearchiveerd, dus niet definitief verwijderd, waardoor altijd de geschiedenis van deze medewerker is te raadplegen.