• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op¬†Account
  • Klik op Dit zijn mijn bedrijven
  • Klik bij het bedrijf dat je wilt verwijderen op de grijze balk met de bedrijfsgegevens.

  • Klik bij Algemeen op de link Bedrijf deactiveren
  • Klik op Deactiveren


Het tweede bedrijf is nu gedeactiveerd en niet meer zichtbaar bij Dit zijn mijn bedrijven. Je kunt nog wel de gemaakte offertes en facturen in de overzichten bekijken. Maar het is niet meer mogelijk om voor dit bedrijf nieuwe offertes en facturen te maken.