• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Bij Probeer deze handige add-ons staan de Add- ons die je kunt toevoegen aan je Account
  • Klik op de tegel Betaalknop met iDEAL
  • Wil je deze Add-on activeren, klik op Gratis proberen

• In het volgende scherm staan je bedrijfsgegevens en kun je je Kamer van Koophandel nummer opzoeken
  • Klik op Verder
  • Selecteer de juiste bedrijfsvorm
  • Voeg indien nodig belanghebbende toe
  • Klik op Volgende
  • Er wordt nu gevraagd om een betaling te doen van € 0,01 om je bankrekeningnummer te checken
  • Er wordt nu een account aangemaakt bij Pay.nl
  • Je ontvangt een mail met daarin de gegevens die wij nog moeten ontvangen
  • Als wij de gegevens hebben ontvangen dan sturen wij die door naar Pay.nl
  • Als dit na controle akkoord is dan laten wij het weten en kun je de iDEAL knop meesturen met je facturen.

Om gebruik te maken van iDEAL werken wij samen met Pay.nl.