Om een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) te kunnen maken heb je de add-on MJOP nodig. Hier lees je hoe je deze kunt activeren/installeren.

Je kunt dan heel eenvoudig een Meerjaren onderhoudsplan maken vanuit een offerte 'met calculatie'. Dit werkt als volgt:

• Ga via menu naar Offertes
  • Klik op Nieuwe offerte
  • Kies een relatie (of voeg met + een nieuwe relatie toe)
  • Vink de optie Offerte met calculatie aan
  • Selecteer de optie Meerjaren Onderhoudsplan
  • Geef aan of je Meerjaren begroting of een Meerjaren contract wilt gaan maken

• Vul daarna de aanval en looptijd in van het MJOP:

Als je dat hebt gedaan, dan zie je dat automatisch de gevels worden ingeladen. Als je op de blauwe balk klik, dan wijst de rest zich vanzelf: