Bij Soort werkzaamheid geef je aan welke bewerkingen weergegeven moeten worden als de werkzaamheid geselecteerd wordt in een calculatie. Dit kun je als volgt bekijken of wijzigen:

• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Instellingennaast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan Calculatie
  • Selecteer bovenaan naast Calculatie: Soort werkzaamheden
  • Klik achter de werkzaamheid die je wilt wijzigen op Wijzigen
  • Scroll naar beneden
  • Links staan de bewerkingsgroepen

Klik op het mapje bij een bewerkingsgroep, alle bewerkingsgroepen worden nu getoond. Onder de bewerkingsgroepen staan de bewerkingssystemen.

Je kunt nu de bewerkingsgroepen aanvinken of uitvinken die bij de betreffende werkzaamheid wel of niet getoond moeten worden.