Inloggen kan op https://cannonworks.nl/inloggen

Ook kan je via onze website www.cannonworks.nl rechtsboven klikken op Inloggen om naar je inlogpagina te gaan. Je krijgt dan onderstaand inlogscherm in beeld.

Je kunt alleen inloggen als je ook de app hebt geïnstalleerd. We doen dit om je account te beschermen en passen daarom 2 factor authenticatie toe.

Dit werkt als volgt:

1. Je logt in op je PC (zie bovenstaand scherm).
  2. Je opent de CannonWorks-app op je mobiel (als je deze niet hebt geïnstalleerd, dan moet je dat eerst doen).
  3. In de app krijg je een bevestigingsmelding voor inloggen te zien, daar klik je dan op.
  4. De PC logt dan automatisch in.