Inloggen kan op https://secure.cannonworks.com

Ook kan je via onze website www.cannonworks.nl rechtsboven klikken op Login om naar je inlogpagina te gaan. Je krijgt dan onderstaand inlogscherm in beeld.

Je kunt alleen inloggen als je ook de app hebt geïnstalleerd. We doen dit om je account te beschermen en passen daarom 2 factor authenticatie toe.

Dit werkt als volgt:

1. Je logt in op je PC (zie bovenstaand scherm)
2. Je opent de CannonWorks-app op je mobiel (als je deze niet hebt geïnstalleerd, dan moet je dat eerst doen)
3. In de app krijg je een bevestingsmelding voor inloggen te zien
4. De PC logt dan automatisch in