• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Instellingennaast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan Calculatie
  • Selecteer bovenaan naast Calculatie: Soort werkzaamheden


Werkzaamheid wijzigen:

  • Klik op Wijzigen  achter de werkzaamheid die je wilt wijzigen
  • Wijzig de gegevens bij de werkzaamheid 
  • Klik bovenaan op Opslaan



Werkzaamheid verwijderen:

  • Klik achter de werkzaamheid op 
  • De werkzaamheid wordt meteen verwijderd
  • Je kunt alleen werkzaamheden verwijderen die je zelf hebt toegevoegd. 


Let op! Een verwijderde werkzaamheid is niet meer terug te zetten!