Voordat je meetregels gaat kopiëren of verplaatsen moet je eerst de gebouwdelen aanmaken waar je de meetregels naartoe wilt kopiëren/verplaatsen.

• Klik op het gebouwdeel van waaruit je meetregels wilt kopiëren/verplaatsen
  • Kies Kopiëren of Verplaatsen
  • Vink het gebouwdeel aan waar je de meetregels naartoe wilt kopiëren
  • Klik op de knop Kopiëren of Verplaatsen

Let op: Als je van binnen naar buiten of andersom gegevens kopieert of verplaatst dan moeten de bewerkingssystemen handmatig aangepast worden omdat voor buiten andere bewerkingssystemen van toepassing zijn dan voor binnen.