Om termijnfacturen te kunnen maken moet je eerst de Add-on Termijnfacturen activeren.

Je kunt alleen termijnfacturen maken bij een order o.b.v. een vooraf overeengekomen bedrag of bij een offerte/order met een calculatie.

• Ga via menu naar Offertes
  • Selecteer bovenaan Orders
  • Klik op de betreffende order
  • Kies Factuur Maken
  • Vink links onderaan de optie Termijnfactuur aan en je krijgt onderstaand scherm

• Je voert het gewenste termijnschema in
  • Kik op Opslaan, je wordt nu doorgestuurd naar de 1e termijnfactuur
  • Klik op Concept Opslaan
  • Klik op Opslaan en Verzenden om de 1e termijnfactuur naar de klant te versturen.