Het kan een aantal oorzaken hebben dat je niet kunt inloggen in de CannonWorks APP:

1. Je e-mailadres is niet bekend

Je hebt een ander e-mailadres ingevuld dan waarmee je ooit gestart bent. Weet je niet meer met welk e-mailadres je destijds bent aangemeld, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl

2. Je hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld

Let op, het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Lukt het als nog niet, vraag dan via de desktop een nieuw wachtwoord aan. Klik op Wachtwoord vergeten, vervolgens voer je het e-mail adres in en klik je op Reset wachtwoord. Je krijgt direct een e-mail om je wachtwoord te wijzigen. Het is dus niet mogelijk om via de App het wachtwoord te wijzigen.

Je kan nu met je nieuwe wachtwoord inloggen op de CannonWorks App!

Kom je er met bovenstaande oplossingen niet uit, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl.