Het kan een aantal oorzaken hebben dat je niet kunt inloggen in de CannonWorks-app:

Let op! Heb je een Android toestel, dan kan dat specifieke problemen geven, klik hier voor het oplossen van problemen met inloggen met de Android-app

1. Je e-mailadres is niet bekend

Je hebt een ander e-mailadres ingevuld dan waarmee je ooit gestart bent. Weet je niet meer met welk e-mailadres je destijds bent aangemeld, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl

2. Je bent je wachtwoord vergeten

Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten, dan moet je deze opvragen via de webpagina https://secure.cannonworks.com Je kunt daar je wachtwoord resetten via de link 'Wachtwoord vergeten'

Wanneer je vervolgens je een nieuw wachtwoord hebt ingesteld, sluit dan eerste de CannonWorks-app helemaal af en open de app daarna opnieuw en log dan in met het nieuwe wachtwoord.