Let op: Deze uitleg gaat over inloggen met de internetbrowser. Lukt het inloggen via de App niet, klik dan hier

Je kunt tegenwoordig alleen inloggen als je ook de app hebt geïnstalleerd. We doen dit om je account te beschermen en passen daarom 2 factor authenticatie toe.

Dit werkt als volgt:

1. Je logt in op je PC (zie bovenstaand scherm)
2. Je opent de CannonWorks-app op je mobiel (als je deze niet hebt geïnstalleerd, dan moet je dat eerst doen)
3. In de app krijg je een bevestigingsmelding voor inloggen te zien
4. De PC logt dan automatisch in

Kun je dan nog niet inloggen, doe dan dit:

Op de app:
Bij inloggen je e-mailadres letter voor letter intypen en niet auto invullen gebruiken.

Op de PC:

Het kan een aantal oorzaken hebben waardoor je niet kunt inloggen op je CannonWorks-Account.

1. Je e-mailadres is niet bekend

Het cachegeheugen van de internetbrowser is nogal hardnekkig en kan in sommige gevallen ervoor zorgen dat je niet kunt inloggen en dat de melding verschijnt dat het e-mailaders niet bekend is. In dat geval kun je het volgende doen op de pagina https://secure.cannonworks.com:

• Voor apparaten op Windows de toetsencombinatie CNTR-F5 tegelijkertijd indrukken bij het laden van de pagina
  • Voor Apple IOS de toetsencombinatie COMMAND-R tegelijkertijd indrukken bij het laden van de pagina

Wil dat dan nog niet, dan moet je de 'cache' van de internetbrowser legen via de browserinstellingen:

In Chrome:
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer.
  3. Klik op Meer hulpprogramma's. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Klik op Gegevens wissen.

In Edge:

1. Druk op de toetsen [Ctrl], [Shift] en [Del].
  2. Een nieuw venster opent. Selecteer de optie "tijdelijke services en bestanden".
  3. Bevestig uw selectie door op de knop "Verwijderen" te klikken.

In Safari:

1. Open Safari, navigeer bovenaan in het menu naar 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.

2. Klik op het tabje 'Geavanceerd', zet onderaan een vinkje naast 'Toon Ontwikkel-menu in menubalk' en sluit het venster.

3. Bovenaan in de menubalk staat nu 'Ontwikkel'. Klik hierop en vervolgens op 'Leeg caches'.

Wil dat uiteindelijk toch nog niet, dan heb je wellicht een ander e-mailadres ingevuld dan waarmee je ooit gestart bent. Weet je niet meer met welk e-mailadres je destijds bent aangemeld, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl.

2. Je bent je wachtwoord vergeten

Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten, ga dan via de internetbrowser naar https://secure.cannonworks.com en klik daar op 'Wachtwoord vergeten?'. Je wordt dan vanzelf door de procedure geleid om je wachtwoord te resetten.

3. Je hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld

Let op, het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus controleer nog even of je Caps-Lock wel uit hebt staan. Lukt het alsnog niet, reset dan je wachtwoord via de link 'Klik hier om je wachtwoord te resetten'.

Kom je er met bovenstaande oplossingen niet uit, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl