Het kan een aantal oorzaken hebben waardoor je niet kunt inloggen op je CannonWorks-Account:

1. Je e-mailadres is niet bekend

Je hebt een ander e-mailadres ingevuld dan waarmee je ooit gestart bent. Weet je niet meer met welk e-mailadres je destijds bent aangemeld, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl.

2. Je hebt een verkeerd wachtwoord ingevuld

Let op, het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Lukt het als nog niet, vraag dan een nieuw wachtwoord via Klik hier. Vervolgens voer je het e-mail adres in en klik je op Reset wachtwoord. Je krijgt direct een e-mail om je wachtwoord te wijzigen. Controleer nog even of je Caps-Lock wel uit hebt staan.

Kom je er met bovenstaande oplossingen niet uit, stuur dan een mail naar support@cannonworks.nl