• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Instellingennaast je bedrijfsnaam
  • Selecteer bovenaan Calculatie
  • Selecteer bovenaan naast Calculatie: Soort werkzaamheden
  • Klik op Nieuw om een nieuwe werkzaamheid toe te voegen¬†

• Vul vervolgens de invulvelden in:

Toelichting Forfaitaire verdeling

De forfaitaire verdeling is alleen van toepassing als je in de calculatie voor de optie Eigen omschrijving kiest of als je als eenheid stuks of post hebt geselecteerd. Je moet in beide gevallen dan zelf het bedrag invoeren. Zoals de forfaitaire verdeling is, wordt het totaalbedrag dat je invoert verdeeld over een bedrag aan arbeid en een bedrag aan materiaal.

• Klik rechts bovenaan op Toevoegen

Let op:

Als je zelf een nieuwe werkzaamheid toevoegt, dan zitten hier geen automatische koppelingen aan. Dus na het selecteren van de werkzaamheid in een calculatie worden er geen bewerkingssystemen getoond.