Om dit percentage te kunnen instellen moet je eerst bij je bedrijfsgegevens aangeven dat je een G-rekening hebt en het G-rekeningnummer invoeren.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Klik links bovenaan op je logo
  • Klik op Instellingen in het menu
  • Selecteer bovenaan Algemeen
  • Klik op Factuur
  • Wijzig bij loonheffing bij betaling op G-rekening het percentage, deze optie is alleen zichtbaar als je je G-rekeningnummer bij je account hebt ingevoerd.
  • Klik rechtsboven op Opslaan

Lees meer over de G-rekening op de site van de Belastingdienst.