Je kunt de BTW op je offertes uitzetten. Bij bedrijven c.q; zakelijke klanten wordt er dan geen geen BTW op de offerte vermeld. Bij particuliere klanten wordt uiteraard wel de BTW vermeld, want dat is bij wet verplicht.

Je kunt als volgt de BTW-weergave uit zetten:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Klik op het Instellingen-icoon naast je bedrijfsnaam
  • Zet bij de offerte de optie BTW op offerte weergeven op uit

Tip: Je hebt altijd de mogelijkheid om bij de printopties, voordat je een offerte gaat verzenden, alsnog de BTW op die specifieke offerte te laten weergeven.