Je kunt op een offerte een factuur maken, maar ls je dat doet krijgt de offerte wel de status Order mee, dus wordt het automatisch een project, dus kun je nadat je de (eerste) factuur hebt gemaakt dit nieuwe project vervolgens terugvinden in het menu Projecten.

Hoe je een factuur op een offerte maakt.

• Ga via menu naar Offertes
  • Zoek op het dashboard naar de relatie en/of offerte
  • Klik de betreffende offerte aan
  • Klik op Factuur maken

Let op: Kun je de offerte niet vinden, dan kan het zijn dat de klant via de knop in de e-mail reeds een order heeft gegeven, kijk dan onder Projecten via het menu aan de linkerzijde.

Nieuwe facturen op het desbetreffende project maak je dus vanuit je projecten, dus niet meer vanuit offertes.