• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Ga naar Gebruikers
  • Klik op de betreffende gebruiker
  • Vink de optie Gebruiker¬†blokkeren aan
  • Klik op Opslaan en sluiten