Ja, het is mogelijk om meerdere bedrijven toe te voegen binnen één account.

Je kunt als volgt een extra bedrijf toevoegen:

• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Het menu klapt uit
  • Klik op Account
  • Klik op de blauwe knop rechts boven in de pagina Extra bedrijf toevoegen

Let op: Wanneer je een extra bedrijf toevoegt moet deze bij de Kamer van Koophandel (KvK) zijn ingeschreven. Als je de bedrijfsnaam invoert, dan wordt er binnen de KvK gezocht naar de juiste gegevens en automatisch toegevoegd aan je account.

Belangrijk om te weten: Ieder bedrijf heeft zijn eigen offerte- en factuurnummering. Voor het offerte- en het factuurnummer staan de 1e 3 letters van de bedrijfsnamen zodat het duidelijk is welke offertes en facturen bij welk bedrijf horen.