Het is mogelijk om meerdere bedrijven toe te voegen binnen één account. Voor meer informatie klik op de tegel Extra bedrijf in de Add-on store of op de knop Extra bedrijf toevoegen rechtsboven in beeld.

• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Ga naar Probeer deze handige Add-ons

• Klik op de add-on Extra bedrijf of op de blauwe knop Extra bedrijf toevoegen

• Klik op Akkoord
  • Voer je bedrijfsnaam en de vestingsplaats van je bedrijf in
  • Klik op Zoeken
  • Vink je bedrijf aan in de lijst
  • Klik op Volgende
  • Voer de gevraagde gegevens in
  • Klik op Verder
  • Klik op Toevoegen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen offerte- en factuurnummering. Voor het offerte- en het factuurnummer staan de 1e 3 letters van de bedrijfsnamen zodat het duidelijk is welke offertes en facturen bij welk bedrijf horen.