Je gegevens blijven 6 maanden bewaard

Als je binnen een half-jaar besluit om weer met CannonWorks te gaan werken, dan kan je de draad zo weer oppakken.


Na 6 maanden wordt alles verwijderd

Er blijft niets achter van de gegevens die je ooit hebt ingesteld en hebt ingevoerd. Indien je niet wilt dat je gegevens bewaard blijven, kies dan om de ingevoerde gegevens zelf te verwijderen. Wel blijven je instellingen in dit half-jaar bestaan, zodat mocht je besluiten te willen heractiveren, dan kun je met een schone lei kunt beginnen met de door jou gekozen bedrijfsinstellingen, e-mail en briefpapier-templates.