Je proefperiode duurt tenminste 1 maand en gaat in op het moment van activeren van je account. De proefperiode stopt automatisch na deze periode.

Wat moet je doen om door te gaan:

Als je inlogt nadat je proefperiode voorbij is krijg je vanzelf de vraag met welke Add-ons je verder wilt en volg daarna de iDEAL betaalinstructies. Je kunt daarna maandelijks opzeggen; dus je zit nergens aan vast.

Wil je niet doorgaan dan hoef je verder niets te doen, je kunt op elk moment alsnog je account heractiveren door de instructies in het scherm te volgen.