Je kunt met de CannonWorks Website plug-in informatie en offerteaanvragen van je klanten rechtstreeks in CannonWorks verwerken. Dit kun je doen door een een stukje code te implementeren op jouw eigen website.

Je websitebouwer kan dat heel gemakkelijk doen, het werkt namelijk via een iFrame. Zo kan jij, hij of zij achter een knop 'Offerte aanvragen' of 'Informatie aanvragen' een aanvraagformulier inladen op de website waar je klanten hun gegevens kunnen achterlaten. Jij krijgt dan notificatie wanneer een aanvraag is gedaan en staat deze meteen op het dashboard van je Account.

Je kunt deze Website plug-in heel eenvoudig installeren:

• Klik links bovenaan op je bedrijfslogo
  • Klik op Account
  • Bij  Upgraden met add-ons staat de Aanvraag plug-in voor je website
  • Klik op de tegel
  • Wil je de Add-on activeren, klik op Gratis proberen of op Akkoord
  • De code met instructie komt dan naar voren hoe jij of je websitebouwer deze moet implementeren