Het handigste is om e-mailadressen te kopieren in plaats van over te typen, een typfout is immers snel gemaakt.... Hierbij geven we je tips om e-mailadressen te kopieren vanaf je computer en vanaf je telefoon:

Computer / laptop

• Klik op Nieuwe uitnodiging en je krijgt onderstaand scherm in beeld.
  • Kies met je rechtermuisknop een nieuw tabblad en open deze in een nieuw scherm, je kunt nu switchen tussen de beide tabbladen.
  • In het nieuw tabblad selecteer je het e-mailadres en via je rechtermuisknop kies je kopieren (copy)
  • Je switcht naar het andere tabblad, klik met je rechtermuisknop in het e-mail veld en kies plakken (paste)
  • Zo kan je meerdere e-maildressen kopiëren en je relaties tegelijkertijd uitnodigen!

Telefoon

Ook op je telefoon kan je switchen tussen de diverse pagina's die je geopend hebt (afbeelding 1). Let op: de werkwijze kan per telefoon, type en besturingssysteem afwijken.

• Via het menuknop ga je naar Delen en klik je op het plusje + om relaties uit te nodigen
  • Door in een ander tabblad op het e-mailadres te klikken - en een paar seconden vast te houden - krijg je de optie kopieren (afbeelding 2).
  • Ga terug naar de App en door op het veld e-mailadres te klikken - ook nu weer een paar seconden vasthouden -  krijg de optie plakken (afbeelding 3).
  • Zo kan je meerdere e-mailadressen kopieren en je relaties tegelijkertijd uitnodigen!