Met de add-on Calculatie voor Schilders en Afbouw kan je onderbouwde berekeningen maken voor je offertes. Je voert meetgegevens in, je berekent prijzen op basis van standaard bewerkingssystemen en je verstuurt offertes via e-mail. Mét een handige akkoordknop.

Deze add-on werkt ook op de app, dus je kunt op locatie calculaties maken.

Lees meer via bijgevoegde instructie!

Je activeert de add-on Calculatie als volgt:

• Klik links bovenaan op je logo
  • Klik op Account
  • Bij Probeer deze handige add-ons klik je op de tegel Calculeren Schilders en Afbouw